Markkinointi ja mainonta tuovat tulosta

Suunnitelmallisuus on A & O

Sisällöntuotanto Ad'evesta

Sisällöntuotanto on aikansa termi ja tarkoittaa melko oikaistuna yrityksesi viestinnän suunnitelmallista tekemistä. Tänään käytössä on paljon eri viestintäkanavia, paikkoja, joissa asiakkaasi viettävät aikaa ja voivat kohdata viestisi. Usein kiireessä yrityksessä ei itse havaita, kuinka paljon kiinnostavaa "sisältöä", tietoa, heillä olisi tarjottavana asiakkailleen.

Ad'eve auttaa sisällöntuotannossa, teemme myös Google Ad's ja FB-markkinointia. Ilman sisältöjen jakamista, et saa näkyvyyttä. Ihmiset valitsevat mieluummin sen yrityksen palvelut, jonka he muistavat. – Olemme tehneet hyvää tulosta GA- ja FB-kampanjoilla, teemme sinulle kampanjan alusta loppuun sekä kehitämme sitä kampanjan aikana. Hyvä kampanja sisältää myös aina hyvän ja tulosta tuovan laskeutumissivun. Pelkkä mainoskanavan hallinta ei riitä. Tarvitaan yhtenevä ketju. Kauppa tapahtuu sivustollasi.
Markkinoinnin maailma vilisee erilaisia käsitteitä ja termejä. Niitä ei ole syytä pelätä. Ne ovat alan toimijoiden käytössä, ja asiakkaana sinun tulee ainoastaan selittää yleiskielellä, mitä haluat saada aikaiseksi. Mainosjargon siirretään syrjään Ad'even palavereissa. Yleensä puhumme asiakkaiden kanssa tavoitteista, tuloksista, asiakkaista, mainosten ja markkinoinnin tekemisestä, nettisivujen tekemisestä, someviestinnästä jne.

Ota yhteyttä Ad'eveen, jos haluat markkinoida pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti. Me autamme suunnitelmiesi toteutuksessa budjettisi rajoissa, ilman yllätyksiä. Jos sisällöntuotanto vielä pohdituttaa, kysy lisää meiltä, pieni organisaatio palvelee!