Markkinointi ja mainonta tuovat tulosta

Suunnitelmallisuus on A & O

Sisällöntuotanto Ad'evesta

Sisällöntuotanto on aikansa termi ja tarkoittaa melko oikaistuna yrityksesi viestinnän suunnitelmallista tekemistä. Tänään käytössä on paljon eri viestintäkanavia, paikkoja, joissa asiakkaasi viettävät aikaa ja voivat kohdata viestisi. Usein kiireessä yrityksessä ei itse havaita, kuinka paljon kiinnostavaa "sisältöä", tietoa, heillä olisi tarjottavana asiakkailleen.

Ad'eve auttaa sisällöntuotannossa, oli se sitten ostettua tilaa eri kanavista tai vaikka somemarkkinointia. Sisältöjen ns. jakaminen saa sinut näkymään eri paikoissa. Ihmiset valitsevat mieluummin sen yrityksen palvelut, jonka he muistavat. Tuttu yritys siis tulee helpoimmin valituksi ostotilanteessa. Sisällöntuotanto on siis tärkeää!
Markkinoinnin maailma vilisee erilaisia käsitteitä ja termejä. Niitä ei ole syytä pelätä. Ne ovat alan toimijoiden käytössä, ja asiakkaana sinun tulee ainoastaan selittää yleiskielellä, mitä haluat saada aikaiseksi. Mainosjargon siirretään syrjään Ad'even palavereissa. Yleensä puhumme asiakkaiden kanssa tavoitteista, tuloksista, asiakkaista, mainosten ja markkinoinnin tekemisestä, nettisivujen tekemisestä, someviestinnästä jne.

Ota yhteyttä Ad'eveen, jos haluat markkinoida pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti. Me autamme suunnitelmiesi toteutuksessa budjettisi rajoissa, ilman yllätyksiä. Jos sisällöntuotanto vielä pohdituttaa, kysy lisää meiltä, pieni organisaatio palvelee!