Nettisivut - yrityksen käyntikortti

Nettisivujen tuotanto toivomaasi paikkaan toivomallasi tavalla

Nettisivujen tuotanto nr.1

Nettisivujen tuotanto on yrityksen näkyvyyden kannalta nr. 1 toimenpide. Kun tarvitset verkkosivut yrityksellesi, Ad'eve toteuttaa ne haluamaasi paikkaan. Asiakkaillamme on sivustoja eri webhotelleissa ja eri tavoin toteutettuna. WordPress on yleisin sivustojen tuotannon ja sisällönhallinnan väline, Kotisivukone on ollut asiakkaille itselleen helppo päivittää ja Wixiäkin on käytetty verkkosivujen tuotannoissa.

Kampanjasivuja ja laskeutumissivuja olemme tehneet Adobe Musella Adoben palvelimelle. Nebula, MailChimp, Louhi, Sonera Zeendo jne. ovat meille tuttuja.
Uusi ilme sivustolle? Mikäli päivitysasiat sujuvat ja toivot meiltä täysin omaa sivuston ilmettä, voimme myös koodata sivustosi DreamWeaverilla. Kumppaneiltamme löytyy myös laajaa teknistä osaamista, joten kauttamme saat juuri sitä, mitä sivustosi kulloinkin tarvitsee. Ad'eve ohjaa sinut verkostossaan oikeaan osoitteeseen tarpeestasi riippuen!

Usein juuri sivuston 
päivitys ja ylläpidon resurssit ovat ne seikat, jotka loppupeleissä merkitsevät valinnoissa. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää, pohditaan yhdessä, miten saat tuottavimmat sivut yritystoiminnallesi.

Muutamia sivustoreferenssejä

Nettisivuston hinta muodostuu mm. 
- yksilöllisyyden tarve, koodaus, päivitys
- sivuston laajuus, kuvien määrä ja laatu, kuvankäsittely
- omien kuvien/graafien tarve ja tuotanto eri selaimille
- tekstityöt, typografia ja hakusanat
- webhosting ja palvelut

Toimivuus on sivustolla tärkeintä

WWW-sivuston suunnittelu alkaa pohdinnalla, mikä on sivustosi ensisijainen tavoite. Tuotantoon vaikuttaa myös käytössä olevat päivitysresurssit ja aikeesi niiden suhteen. Onneksi tänään on tarjolla lukuisia mahdollisuuksia hoitaa asia helposti ja itse.

Sivusto on toimiva, kun asiakkaasi niin kertovat

Paras tapa tehdä toimivat ja tulokselliset sivut: kysy asiakkailtasi! Meillä on usein itsellä selkeä näkemys, mitä haluamme sivustollamme esittää, mutta... 
Pieni asiakaskysely ennen sivuston muuttamista tai uuden sivun tekemistä antaa aiheelle hyvän pohjan. Tutustu myös kilpailijoiden tai kumppaneiden sivustoihin ja tutki, mikä on niiden tavoite sekä toteutuuko se mielestäsi.
Koska sivustoa voi muuttaa, sisältöjä lisätä ja ajankohtaisia asioita painottaa, on mahdollista, että sivusto perustetaan nopeasti. Yritystoimintasi tulee näkyväksi ja yhteystietosi löytyvät. Päätä sivustollesi aikataulu, me pidämme siitä kiinni.

Nettisivujen tuotannon hinta?

Nettisivut saa pystyyn muutamalla satasella. Tällaisen "sisäänvetohinnan" voi nähdä useiden yritysten sivuilla tai tarjouksena. Tämä tarkoittaa yleensä, että lähetät palvelun tarjoajalle valmiit tekstit ja kuvat sekä kerrot sivustosi rakenteen. 

Jokainen sivusto on eri hintainen, joten ota yhteyttä ja kysy lisää. Ad'evesta saat aina tarpeitasi vastaavaa palvelua.